Αρχική

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η NRG office automation  δραστηριοποιείται στην εισαγωγή ψηφιακών φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων, εκτυπωτών και αναλωσίμων από το 2004. Με την πολυετή εμπειρία στο χώρο των εκτυπωτικών συστημάτων μπορούμε και προσφέρουμε υπηρεσίες που θα βελτιώσουν τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας σας.

Οι υπηρεσίες μας μπορούν να σας προσφέρουν την σωστή πληροφορία την σωστή στιγμή και στην σωστή μορφή για να διασφαλίσετε την επένδυση σας.

Διαθέτουμε καινούργια μηχανήματα ενός από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως κατασκευαστών RICOH με πλήρη υποστήριξη σε αναλώσιμα και ανταλλακτικά αλλά και εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα.

Διαθέτουμε μια πλήρη σειρά καινούργιων φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων Ricoh/Rex rotary   ασπρόμαυρα ή έγχρωμα από το πιο μικρό έως το μεγαλύτερο.

Η NRG office automation είναι μια φιλική προς το περιβάλλον εταιρεία που γνωρίζει την ανάγκη να εργαστεί για τη διατήρησή της. Από την άποψη αυτή, επαναφέρουμε μεταχειρισμένο εξοπλισμό στην αγορά και είμαστε σε θέση να του προσφέρουμε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, χάρη στην διαδικασία που ακολουθείται στα εξειδικευμένα εργαστήρια μας. Έτσι επιτυγχάνεται σημαντική εξοικονόμηση πόρων για τους πελάτες μας και εγγύηση ποιότητας που έχει διατηρήσει και οικοδομήσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας για χρόνια.

Κάνουμε τη διαφορά γιατί στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας καινούργιο και ανακατασκευασμένο εξοπλισμό σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές για να καλύψουν τις ανάγκες τους χωρίς δαπανηρή επένδυση. Επιπλέον, η NRG Copy προσφέρει εγγύηση στον ανακατασκευασμένο εξοπλισμό όπως τον καινούργιο.

Ανεξάρτητα από τη λύση εκτύπωσης που μπορεί να χρειαστείτε, η NRG Copy μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε είδους ανάγκες. συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας για να αλλάξουμε τον τρόπο λειτουργίας τους. Προσφέρουμε τεχνολογία και υπηρεσίες για τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών και τη βελτίωση της παραγωγικότητας, της ασφάλειας και της βιωσιμότητας των πελατών μας.