Δωρεάν 3ετής Επέκταση Εγγύησης Υπηρεσιών HP για επιλεγμένα μοντέλα HP LaserJet Εκτύπωση χωρίς έγνοιες για έως τρία χρόνια1 όταν χρησιμοποιείτε Αυθεντικά αναλώσιμα HP2! Οι επιχειρήσεις που προπορεύονται απαιτούν κορυφαία απόδοση από τον εξοπλισμό του γραφείου τους. Δεν υπάρχει χρόνος για διακοπές και κοστοβόρες επισκευές. Επεκτείνετε την προστασία και αποκτήστε έως τρία χρόνια¹ εκτυπώσεις χωρίς έγνοιες όταν χρησιμοποιείτε Αυθεντικά αναλώσιμα HP² για τον εκτυπωτή σας HP LaserJet. Αν κάτι δεν πάει καλά, έμπειροι τεχνικοί της HP θα αποκαταστήσουν γρήγορα τη συσκευή σας χωρίς χρέωση.³ Με την προσφορά 3ετούς Επέκτασης Εγγύησης Υπηρεσιών HP⁴, μπορείτε να αφοσιωθείτε στην επιχείρησή σας - αφήνοντας τις εκτυπώσεις στην HP. Κάθε εκτυπωτής HP LaserJet συνοδεύεται από εγγύηση υπηρεσιών HP ενός έτους (ή Περιορισμένη Εγγύηση) . Αυτή η προσφορά 3ετούς Επέκτασης Εγγύησης Υπηρεσιών HP⁴ παρέχει υποστήριξη εγγύησης για έως τρία χρόνια¹ όταν χρησιμοποιείτε Αυθεντικά αναλώσιμα HP². Αν κάτι δεν πάει καλά, έμπειροι τεχνικοί της HP θα αποκαταστήσουν γρήγορα τη συσκευή σας χωρίς χρέωση.³ Με την προσφορά 3ετούς Επέκτασης Εγγύησης Υπηρεσιών HP⁴, μπορείτε να αφοσιωθείτε στην επιχείρησή σας - αφήνοντας τις εκτυπώσεις στην HP.

Απαιτείται ενεργοποίηση εντός 60 ημερών στo ακόλουθο Link: https://h41201.www4.hp.com/WMCF.Web/gr/el/promotion/14227/Details/

Βήματα για να ζητήσετε την πακέτο υπηρεσίας:

  1. Αγοράζοντας ένα από τους εκτυπωτές ΗΡ LaserJet που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια.
  2. Συμπληρώστε παρακαλώ τα στοιχεία του εκτυπωτή που αγοράσατε και τα στοιχεία της διεύθυνσή σας εντός 60 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.
  3. Οι πληροφορίες απαιτούνται για την καταχώρηση της πακέτο υπηρεσίας. Εντός έξι εβδομάδων θα λάβετε το e-mail επιβεβαίωσης της καταχώρησης της πακέτο υπηρεσίας.

Κατάλληλα προϊόντα HP: LASERJET PRO M404DN/LASERJET PRO M501DN